Kinderkleding sale

Voor de Kinderkleding sale zijn wij opzoek naar jonge mensen die ons gedurende deze drukke tijd kunnen helpen. Ben jij tussen de 16 en 20 jaar dan ben je van harte welkom om bij ons op een gesprek te komen voor een leuke, attractieve en dynamische parttime baan in een van onze winkels.

WAT WORDT ER VAN JE VERWACHT

Er wordt van je verwacht dat je te alle tijde vriendelijk bent en blijft tegenover de klanten. Je bent behulpzaam met kledingstukken aan te leveren in de paskamers en deze ook weer terug in de kledingrekken te plaatsen wanneer de klant zijn beslissing heeft genomen. Je kunt goed met kinderen overweg en bent in staat om moeders te helpen met hun kinderen wanneer deze in de paskamers bezig zijn met hun kinderen. Je geeft een goed advies over de kledingstukken en zorgt er voor dat de klanten tevreden de winkel verlaten.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden je gedurende de kinderkleding sale een aangename werkomgeving met de nodige training om ons probleemloos door deze drukke tijd heen te helpen. Je hebt natuurlijk een vast salaris met daar bovenop een extra bonus voor alle verkopen die je verricht, dat wil dus zeggen dat hoe meer je verkoopt hoe meer je kunt verdienen. Ook heb je recht op een flinke korting van de kinderkleding voor familieleden, vervoerskosten en mag je in onze cafetaria een lunch benutten.

Is deze baan iets voor jou? Vul dan het formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om je uit te nodigen voor een gesprek. Je dient wel je gegevens correct in te vullen en je papieren in orden te hebben. Minderjarigen hebben een schriftelijke toestemming nodig van een de ouders of voogd om voor deze baan een sollicitatiegesprek aan te kunnen vragen.