Gezond afvallen

Wij zijn opzoek naar een aantal vrouwen die onze producten en diëten willen proberen voor het afslankprogramma “gezond afvallen” Dit programma is een onderdeel van Stay Healthy waar we testimonials van deze producten voor willen verzamelen die gebaseerd zijn op de ervaringen van deze vrouwen.

Wil jij meedoen aan een van deze diëten of wil je een van deze producten proberen? Dan dien contact met ons op te nemen en een foto van jezelf op te sturen. Deze foto moet van je hele lichaam zijn zodat wij kunnen bekijken of je voor een van deze programma´s in aanmerking komt. Daarnaast dien je ook toestemming te hebben van je huisarts of diëtiste. Uiteraard zijn we opzoek naar vrouwen met overgewicht dus als jij maat 34/36 bent van kleding kom je hier niet voor in aanmerking.  Vrouwen van alle leeftijden kunnen deelnemen aan dit programma en dienen van tevoren toestemming te geven aan Stay Healthy om de foto´s en testimonials te publiceren.

Het afslankprogramma gezond afvallen duurt ongeveer 6 weken en zal je begeleid worden door een van de coaches van Stay Healthy om het hele programma vol te kunnen houden. Je gaat ermee akkoord ook lichamelijke activiteiten te verrichten en de diëten en afslank methodes te volgen zoals het voorgeschreven wordt door de coaches. Alle producten worden door Stay Healthy aangeboden en wordt er dus geen geld van je gevraagd om één van deze taken te verrichten. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen of direct even bij ons langs komen voor een gesprek. Stay Healthy is een bedrijf dat zich bezig houd met diëten en producten om op een gezonde en natuurlijke wijze af te slanken. Is dit iets voor jou? Vul dan snel het formulier of kom even bij ons langs.