Accountmanager retail bij Name it

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Name it is een van de meest toonaangevende merken binnen de kinderkleding branche. Zij produceren betaalbare en vooral duurzame kinderkleding. Het merk bestaat 14 jaar en is opgericht door Petra Zondervan en Mark Bizet. Ondertussen heeft Name it ruim 200 medewerkers in Europe en is het hard onderweg marktleider te worden op het gebied van kinderkleding

Accountmanager bij Name it

Name it is op zoek naar een Accountmanager retail, die (kinder) kleding winkels bezoekt door heel Nederland en er voor zorgt dat deze winkels de Name it producten opneemt in de collectie. Hierbij wordt getracht om een exclusiviteitscontract met de winkels te sluiten, waarbij Name it en maximaal 1 ander merk verkocht zullen worden in de winkels in kwestie. Zodoende zijn goed onderhandeling-skills, Sales knowhow een pré voor de accountmanager waar zij naar op zoek zijn.

We zijn momenteel bezig met de eerste selectie ronde voor de bovengenoemde functie. Heb jij het gevoel dat je wel in aanmerking komt voor deze functie, vul dan onderstaand formulier in inclusief korte motivatie. Wij zullen aan de hand van deze gegevens een selectie maken en je al dan niet verzoeken je CV te versturen en jij in eerste instantie bij ons op gesprek te laten komen. Stel je hebt interesse in 1 van de andere functies of je wilt gewoonweg dat wij jouw cv opnemen in onze database, zodat we jouw mogen contacten bij een eventuele mogelijkheid, dan kan dat uiteraard ook gewoon. Je mag dan je gegevens mailen naar: cv@atempuitzenburo.nl.